Skriv tönt


Lasse!

Lars and the Real Girl verkar grymt bra! Vill se. Tydligen visas den i Göteborg just nu. Suck, varför bor jag inte kvar där??

Vet du

jag verkligen AVSKYR långa naglar på killar. Usch. Jag vet inte riktigt varför, men när killar som inte klipper naglarna får mig att vilja dra fram en nagelsax och fixa dem.

Rosa färger!

Var och kollade in TopShops hemsida (måste ha nya kläder för Bulgarien!) och hittade den här grymt snygga klänning. After Beach fest-klänning??!


(bild: TopShop)

Bamse, bamse, starkast är vår Bamse

Nu, i tre långa dagar, är jag klar med Bamse-utbildning. För en tid sen tillbaka sökte jag in till Fritidsresor och fick gå på en intervju, och sen blev jag kallad till intervjun. Jag träffade en massa roliga människor och det kändes nästan lite sorligt idag när man visste att det över. I vilket fall fick jag reda på min destination under sommaren -- Bulgarien. Nån som har varit där och har några tips? Jag kommer jobba på Serenity Bay i Tsarevo, en liten stad med 6.000 invånare. Nervös, men jag är SÅ taggad. Måste jag vänta så här länge? :(

Och finns det någon ögongodis där?! Hur ser bulgariska killar ut?!



*linda hoppas att hon får spela Lille Skutt hela sommaren, ska gömma mig bakom träden då!*

Tea time!

Jag har länge velat ha en snygg, lite gammaldags klänning som man kan ha på sig... På asos.com hittade jag en riktigt snygg te-klänning för inte så mycket pengar. Köpa eller ej, det är dagens stora fråga.

image9

(bild av asos)

den lilla barberan

Johanna hade bestämt sig att vi skulle promenera till bion. Eller nä, hon sa ju egentligen att vi kunde ta bussen till bion, när jag gnällde om att det var duggigt och kallt ute. Men då kände jag mig rätt hemsk och sa, nä, vaddå, jag kan bara ta bort glasögonen så dem inte blir våta.

Sofia följde med hon också, fastän hon egentligen hade velat festa. Men så hade Sweeney Todd visats på MTV, Making Of..., och få förstod hon ju att hon inte skulle kunna säga nej till Sweeney Todd. Jag hade på mig en svart klänning, svarta leggings och ett par korallröda skor. Johanna hade sneglat på dem när vi hade kommit utomhus och frågat om jag verkligen skulle gå med. Jooo, försvarade jag mig med, jag får aldrig ont av dem här.

Promenaden tog typ en timma. Det var nästan häftigt att gå utan glasögon, alla ljus blev stora ljusfläckar som täckte allt och människor som passerade förbi en såg hemlighetsfulla ut och var ofta diffusa. Väl inte i stan passerade en buss oss. Johanna och Sofia stod och stirrade, och jag utan mina glasögon såg en svart buss med svarta fläckar som sträckte sig ut från den. Den såg jätte hemsk ut! Såg ut som en skräckfilm. Jag försökte få på mig glasögonen i tid, men bussen försvann runt hörnet och sen såg jag den inte mer.

Väl inne på bion, fastnade vi för Johnny Depp, och vem gör inte det?! Mmm! Sen så var vi tvugna att blunda för all blod som sprutade. Fast Tim Burton är grym. Han lockar fram det grymma i Depp, istället för att koncentrera sig på det snygga.

image8

Ny look!

Kolla va snyggt det blev! Eller hur? Allt detta tack vare en designtävling jag vann, gå in och besök http://mandysplace.blogg.se/. Wee, är glad!

RSS 2.0